Gratis offerte: 0485 345 158
fr-FRnl-NL

Kommerling

profine Deutchland is het verkoopkantoor voor België en Luxemburg van Kömmerling-profielen. Ons kantoor vormt de schakel tussen het productiebedrijf in Pirmasens Duitsland en de erkende verwerkers in België en Luxemburg die met Kömmerling-profielen buitenschrijnwerk vervaardigen voor nieuwbouw en renovatie.

Leer verder

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels.

Leer verder

AGC-Glass

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in België.

Leer verder

Roto

Ramen en deuren openen ruimtes en bieden tegelijkertijd bescherming. Het beslag – de overgang tussen binnen en buiten – is voor Roto alleen een middel tot een doel. Wij willen de meerwaarde van ramen en deuren voor de mensen vergroten. Daarom ontwikkelen wij oplossingen die veiligheid, energiebeheer en comfort in huis intelligent met elkaar verbinden.

Leer verder

Winkhaus

De Winkhaus groep opereert in twee marktsegmenten: Venstertechniek en Deurtechniek. Het concern wordt gedragen door een gemeenschappelijke innovatiecultuur, een gezamenlijk commitment en een gedeeld besef van normen en waarden, dat Winkhaus tot een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers maakt.

Leer verder

GLR

Fabrikant van rolluiken voor professionals.

Leer verder

OSTA-Classics

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren '80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie. Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces "vacuümvormen" afl.

Leer verder

Feneko

Door de jarenlange ervaring op vlak van insectenwering bieden we u een heel gamma aan kwalitatieve producten aan: Vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, plisses, in hoogwaardig aluminium.

Leer verder

Renson

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Leer verder

Miba

M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties.

Leer verder